Auteursrecht op privacy

Verantwoordelijke uitgever

De website ACODCultuur.be is een uitgave van de Algemene Centrale der Openbare Diensten (ACOD), Sector Cultuur, Fontainasplein 9/11, 1000 Brussel. De verantwoordelijke uitgever is Laurette Muylaert.

Auteursrecht op ACODCultuur.be

Alle teksten, foto’s en ander materiaal op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming van de uitgever worden overgenomen. Wie een artikel wenst over te nemen kan daarvoor toestemming aanvragen bij Laurette Muylaert.

Het gebruik van gegevens

De gegevens die door de gebruikers van de website ACODCultuur.be worden verstrekt, of die ten gevolge van het gebruik van deze website worden verzameld worden enkel voor intern gebruik van ACOD Cultuur gebruikt en opgeslagen. Door deze gegevens te verstrekken en door het gebruik van de website geeft de gebruiker de toestemming om deze gegevens op te slaan, te verwerven en te gebruiken.
De gegevens die van de gebruiker worden bijgehouden hebben tot doel:

  • de gebruiker te informeren over de werkzaamheden van de ACOD, via alle beschikbare communicatiemiddelen, waaronder e-mail en sms.
  • het verzamelen van informatie over het gebruik van de website en het verbeteren van de website en de communicatie met de gebruiker.
  • het terbeschikking stellen van instrumenten die de gebruiker helpen bij het gebruik van de website.

De gegevens van de gebruiker worden enkel voor interne doeleinden gebruikt, maar het is wel toegestaan dat de gegevens worden beheerd door een externe dienstverlener.

Inzage in de gegevens

De gebruiker kan conform de privacy-wetgeving toegang krijgen tot de geregistreerde persoonsgegevens. Deze gegevens kunnen op elk ogenblik worden verbeterd.

Vragen, opmerkingen of klachten

Je kan ons steeds contacteren op: ACOD Cultuur Laurette Muylaert Fontainasplein 9/11 1000 Brussel